وبسایت تخصصی برق و کامپیوتر
  • کامپیوتر
    • نرم افزار
    • کامپیوتر عمومی
    • شبکه های کامپیوتری
  • مخابرات
    • مخابرات
    • شبکه فیبرنوری
صفحه اصلی کامپیوترنرم افزارسایر نرم افزارها آموزش نصب اورکد 16 (Orcad 16)
سایر نرم افزارها

آموزش نصب اورکد 16 (Orcad 16)

نویسنده: سید حامد موسوی نژاد ۱۳۸۷/۱۲/۲۳
۱۳۸۷/۱۲/۲۳ ۱۶.۰هزار بازدید
۰ نظر 1Email
۱۶.۰هزار

1- سی دی اول را درون سی دی رام قرار داده و منتظر می شویم تا پنجره ی اتوران باز شود. سپس به قسمت نصب می رویم و پس از تایید لایسنس پنجره زیر باز می شود، که باید گزینه اول را انتخاب کنیم.


2- Licensing manager را در محل دلخواه نصب می کنیم.(قسمت Specify the license file … را خالی می گذاریم) بعد از نصب بدون این که Orcad را نصب کنیم، خارج می شویم.

3- سپس به درون پوشه crack (معمولا در سی دی دوم می باشد) رفته و محتویات پوشه license_manager را در محل نصب Licensing manager کپی می کنیم.( دو فایل است که یکی از آن ها replace می شود)

4- دوباره سی دی اول را درون سی دی رام قرار داده و مثل مرحله اول گزینه اول را انتخاب می کنیم. ولی این بار در قسمت Specify the license file … فایل orcad16.lic را که درون پوشه license_manager کپی کرده بودیم را پیدا می کنیم و آن را انتخاب می کنیم.


سپس روی next کلیک می کنیم. در این هنگام با error مواجه می شویم. OK را می زنیم و خارج می شویم.
5- دوباره اتوران را اجرا می کنیم و این بار گزینه دوم یعنی Install Products را انتخاب می کنیم.

 

6- روی My computer راست کلیک می کنیم و گزینه properties را انتخاب می کنیم و از قسمت computer name، اسم کامپیوتر را کپی می کنیم (بدون نقطه آخر).

7- دوباره به پنجره نصب باز می گردیم. قسمت بالا را خالی می گذاریم. در قسمت port number عدد 5280 را تایپ می کنیم و در قسمت Host Name اسم کامپیوترمان را که در مرحله 6 پیدا کرده بودیم قرار می دهیم. سپس روی Next کلیک می کنیم.


8- در پنجره بعد گزینه select all را انتخاب می کنیم و آدرسی را که می خواهیم اورکد16در آن جا نصب شود انتخاب می کنیم.


9- صبر می کنیم تا نصب به پایان برسد. درحین نصب سی دی دوم خواسته می شود که آن را در سی دی رام قرار می دهیم. در انتهای نصب هم هر سوالی شد روی yes کلیک می کنیم.
10- بعد از پایان نصب فایل orcad16.lic را که درون license_manager کپی کرده بودیم با notepad باز می کنیم. سپس کلمه this_host را که در خط اول وجود دارد را انتخاب می کنیم و به جای آن اسم کامپیوترمان را که در مرحله 6 پیدا کرده بودیم تایپ یا کپی می کنیم. فایل را save می کنیم و آن را می بندیم.


11- سپس به start/All Programs/cadence licence manager می رویم و License Manager Tools را اجرا می کنیم. سپس به قسمت Config Services می رویم و در قسمت Path to the license file آدرس orcad16.lic را که قبلا کپی و آنرا ویرایش کرده بودیم قرار می دهیم.


12- سپس به قسمت Stop/Start/Reread می رویم که قبل از این که وارد این قسمت شویم از ما سوال می شود که تغییرات ذخیره شود، روی yes کلیک می کنیم. سپس روی دکمه Start Server کلیک می کنیم و صبر می کنیم تا عبارت Server Start Successful درقسمت پایین پنجره نمایش داده شود.


13- حال روی دکمه ReRead License File کلیک می کنیم و صبر می کنیم تا عبارت Reread Server License File Completed در پایین پنجره ظاهر شود.


14- سپس پنجره LMTOOLS … را می بندیم و فایل کرک را که داخل پوشه crack است را اجرا می کنیم و آدرس را به صورت زیر وارد می کنیم (باید پوشه tools در انتها باشد). سپس روی دکمه Update کلیک می کنیم وصبر می کنیم تا پیغام that updating has finished ظاهر شود.


حالا شما نرم افزار ORCAD 16 رو به طور کامل و کرک شده روی سیستمتان نصب کرده اید و می توانید از آن استفاده کنید.

فقط اگر با پیغام زیر مواجه شدید کافیست فایل های “RWUXThemeS.dll” و “RWUXThemeSU.dll”را که در پوشه نصب در پوشه bin قرار دارند را در آدرس windows/system32 کپی کنید.

ممکن است به مطالب زیر علاقه مند باشید
  • بات / ربات تلگرامی دستیار راوی بازی کارتی مافیا
  • دانلود TFTPD Server (32bit & 64bit)
orcadاورکد
۰ نظر 1 Email
مطلب قبلی
محاسبه ساده و سریع جملات سری فوریه در متلب
مطلب بعدی
ساده سازی توابع با متلب

قد تعجبك أيضاً

دانلود TFTPD Server (32bit & 64bit)

۱۴۰۱/۱۲/۰۲

بات / ربات تلگرامی دستیار راوی بازی کارتی مافیا

۱۳۹۹/۰۱/۱۳

ثبت نظر إلغاء الرد

احفظ اسمي، البريد الإلكتروني، والموقع الإلكتروني في هذا المتصفح للمرة القادمة التي سأعلق فيها.

پربازدیدترین

  • 1

    متن تشکر پایان نامه

    ۱۳۹۲/۰۳/۲۶ ۷۴.۰هزار بازدید
  • 2

    بات / ربات تلگرامی دستیار راوی بازی کارتی مافیا

    ۱۳۹۹/۰۱/۱۳ ۴۱.۲هزار بازدید
  • 3

    مدیریت سبد ExcelPortfolio :ژورنال معاملاتی بورس ایران – رایگان

    ۱۳۹۶/۱۲/۰۳ ۳۸.۱هزار بازدید
  • 4

    طول موج و فرکانس امواج رادیویی به زبان ساده

    ۱۳۹۴/۱۲/۱۰ ۳۳.۳هزار بازدید
  • 5

    انواع آنتن (دیش)

    ۱۳۸۸/۰۴/۰۷ ۲۵.۳هزار بازدید

دسته بندی مطالب

  • اکسل
  • برنامه نویسی
  • سایر نرم افزارها
  • شبکه فیبرنوری
  • شبکه های کامپیوتری
  • کامپیوتر عمومی
  • متفرقه
  • مخابرات
  • نرم افزار متلب

درباره ما

وبسایت microrf با هدف به اشتراک گذاری تجربیات و دانش شخصی از سال 1384 شروع به فعالیت کرد. امید است بتوان با تعاملی سازنده و پویا با کاربران و بازدیدکنندگان محترم، وب سایتی با مطالب کاربردی برای این حوزه داشته باشیم. هرگونه همکاری و یا انتقادی و پیشنهادی را ارج می نهیم و با کمال میل از آن استقبال می کنیم.

آخرین مطالب

  • DAS: کابل فیبرنوری به عنوان حسگر

  • کابل فیبرنوری: SM در مقابل NZ

  • معرفی دستگاه AM3440 برند looptelecom

  • تفاوت ریسک و عدم قطعیت

  • دانلود TFTPD Server (32bit & 64bit)

دسته بندی مطالب

  • اکسل
  • برنامه نویسی
  • سایر نرم افزارها
  • شبکه فیبرنوری
  • شبکه های کامپیوتری
  • کامپیوتر عمومی
  • متفرقه
  • مخابرات
  • نرم افزار متلب

کلیه حقوق این وبسایت نزد صاحب آن محفوظ می باشد. کپی مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

وبسایت تخصصی برق و کامپیوتر
  • کامپیوتر
    • نرم افزار
    • کامپیوتر عمومی
    • شبکه های کامپیوتری
  • مخابرات
    • مخابرات
    • شبکه فیبرنوری

پیشنهاد برای شما:x

بات / ربات تلگرامی دستیار راوی...

۱۳۹۹/۰۱/۱۳

دانلود TFTPD Server (32bit & 64bit)

۱۴۰۱/۱۲/۰۲
تسجيل الدخول

احتفظ بتسجيل الدخول حتى أقوم بتسجيل الخروج

نسيت كلمة المرور؟

استعادة كلمة المرور

سيتم إرسال كلمة مرور جديدة لبريدك الإلكتروني.

هل استلمت كلمة مرور جديدة؟ سجّل الدخول هنا