در این پست به رایج ترین خطاهایی که ممکن است در اکسل به آن برخورد کنیم می پردازیم و برای هر کدام توضیح می دهیم که علت وقوع آن چه بوده است...
#ref! : در زمانی که مراجع توابع و آدرس های آن را در اکسل delete بنمائیم فرمولهایی که از سلولهای حذف شده تاثیر میگرفتند این خطا را نمایش میدهند .
البته در مواقعی که فرمول اکسل را که آدرس آزادی دارد به سمتی درگ کنیم که از محدوده اکسل خارج شویم نیز این خطا مشاهده میشود. مثلاً در سلول d1 بنویسیم a1+b1 و سپس فرمول را به سمت سلول C1 درگ نمائیم با این خطا مواجه میشویم.
#name! : این خطا در مواقعی پیش می آید که آرگومانها را به صورت اشتباهی معرفی کرده باشیم مثلاً در فرمولی که قرار است متن را بنویسیم متن را داخل کوتیشن "" قرار ندهیم .
#value! : این خطا را هنگامی ملاحظه مینمائیم که آرگومان را اشتباهی معرفی کرده باشیم فرض کنیم در جایی که آدرس یک سلول را به عنوان آرگومان باید بدهیم آدرس یک range را به عنوان آرگومان میدهیم یا مقادیر متن را بخواهیم جمع بنمائیم.
یا در یک سلول حتی اگر بنویسیم a1"+OK"= این خطا رخ میدهد.
#null! : وقتی در فرمولی محل برخورد 2 محدوده را بدهیم که اصلاً محل تقاطع ندارند، این خطا رخ میدهد.
در موقعی که ما یک جدول را به صورت ماتریسی تعریف نموده ایم این اتفاق در صورتی رخ میداد که محل برخورد دو ردیف یا دو ستون را بخواهیم.
در صفحه اکسل در صورتی که بنویسیم a:a b:b = این دو ستون محل برخورد ندارند بنابراین خطای فوق شکل میگیرد.
#div/0! : در صورتی که در یک سلول حاصل تقسیم بر صفر را داشته باشیم، خطای فوق بروز خواهد کرد.
#n/a! : در صورتی که ما آرگومانی را برای تابعی تعریف ننمائیم این خطا اتفاق می افتد.
مثلاً سلولی را که برای lookup value در فرمول vlookup تعریف کردیم خالی باشد یا اسمی را بدهیم که وجود ندارد .
#num! : این خطا در موقعی ظاهر میشود که حاصل در تعریف اعداد تعریف شده نگنجد یعنی وقتی حاصل فرمول خارج از محدوده 9.99 e +307 و 9.99 e -307 باشد حاصل تابع این خطا خواهد شد.
به عنوان مثال عدد 10000را به توان 99999 برسانیم.
Circular : در موقعی که سلولی را در محاسبات به خود سلول فرمول ارجاع دهیم این خطا تشکیل میگردد و نشانه آن باز شدن help نرم افزار و نشان دادن آدرس سلول خطا در نوار وضعیت در پائین صفحه اکسل میباشد.
فرض کنیم در سلول b1 بنویسیم b1+a1 =