شبکه خصوصی مجازی یا Virtual Private Network که به اختصار VPN نامیده می شود، امکای است برای انتقال ترافیک خصوصی بر روی شبکه عمومی. معمولا از VPN برای اتصال دو شبکه خصوصی از طریق یک شبکه عمومی مانند اینترنت استفاده می شود.منظور از یک شبکه خصوصی شبکه ای است که بطور آزاد در اختیار و دسترس عموم نیست. VPN به این دلیل مجازی نامیده می شود که از نظر دو شبکه خصوصی ، ارتباط از طریق یک ارتباط و شبکه خصوصی بین آنها برقرار است اما در واقع شبکه عمومی این کار را انجام می دهد. پیاده سازی VPN معمولا اتصال دو یا چند شبکه خصوصی از طریق یک تونل رمزشده انجام می شود. در واقع به این وسیله اطلاعات در حال تبادل بر روی شبکه عمومی از دید سایر کاربران محفوظ می ماند.
VPN را می توان بسته به شیوه پیاده سازی و اهداف پیاده سازی آن به انواع مختلفی تقسیم کرد.
VPN را می توان با توجه به استفاده یا عدم استفاده از رمزنگاری به دو گروه اصلی تقسیم کرد:
VPN(1رمزشده : VPN های رمز شده از انواع مکانیزمهای رمزنگاری برای انتقال امن اطلاعات بر روی شبکه عمومی استفاده می کنند. یک نمونه خوب از این VPN ها ، شبکه های خصوصی مجازی اجرا شده به کمک IPSec هستند.
VPN(2 رمزنشده : این نوع از VPN برای اتصال دو یا چند شبکه خصوصی با هدف استفاده از منابع شبکه یکدیگر ایجاد می شود. اما امنیت اطلاعات در حال تبادل حائز اهمیت نیست یا این که این امنیت با روش دیگری غیر از رمزنگاری تامین می شود. یکی از این روشها تفکیک مسیریابی است. منظور از تفکیک مسیریابی آن است که تنها اطلاعات در حال تبادل بین دو شبکه خصوصی به هر یک از آنها مسیر دهی می شوند. (MPLS VPN) در این مواقع می توان در لایه های بالاتر از رمزنگاری مانند SSL استفاده کرد.
هر دو روش ذکر شده می توانند با توجه به سیاست امنیتی مورد نظر ، امنیت مناسبی را برای مجموعه به ارمغان بیاورند، اما معمولا VPN های رمز شده برای ایجاد VPN امن به کارمی روند. سایر انواع VPN مانند MPLS VPN بستگی به امنیت و جامعیت عملیات مسیریابی دارند.
دسته بندی VPN براساس لایه پیاده سازی :
VPN بر اساس لایه مدل OSI که در آن پیاده سازی شده اند نیز قابل دسته بندی هستند. این موضوع از اهمیت خاصی برخوردار است. برای مثال در VPN های رمز شده ، لایه ای که در آن رمزنگاری انجام می شود در حجم ترافیک رمز شده تاثیر دارد. همچنین سطح شفافیت VPN برای کاربران آن نیز با توجه به لایه پیاده سازی مطرح می شود.
VPN(1 لایه پیوند داده: با استفاده از VPN های لایه پیوند داده می توان دو شبکه خصوصی را در لایه 2 مدل OSI با استفاده از پروتکلهایی مانند ATM یا Frame Relay به هم متصل کرد.با وجودی که این مکانیزم راه حل مناسبی به نظر می رسد اما معمولا روش ارزنی نیست چون نیاز به یک مسیر اختصاصی لایه 2 دارد.
پروتکلهای Frame Relay و ATM مکانیزمهای رمزنگاری را تامین نمی کنند. آنها فقط به ترافیک اجازه می دهند تا بسته به آن که به کدام اتصال لایه 2 تعلق دارد ، تفکیک شود. بنابراین اگر به امنیت بیشتری نیاز دارید باید مکانیزمهای رمزنگاری مناسبی را به کار بگیرید.
VPN (2لایه شبکه : این سری از VPN ها با استفاده از tunneling لایه 3 و/یا تکنیکهای رمزنگاری استفاده می کنند. برای مثال می توان به IPSec Tunneling و پروتکل رمزنگاری برای ایجاد VPN اشاره کرد.
مثالهای دیگر پروتکلهای GRE و L2TP هستند. جالب است اشاره کنیم که L2TP در ترافیک لایه 2 تونل می زند اما از لایه 3 برای این کار استفاده می کند. بنابراین در VPN های لایه شبکه قرار می گیرد. این لایه برای انجام رمزنگاری نیز بسیار مناسب است. در بخشهای بعدی این گزارش به این سری از VPN ها به طور مشروح خواهیم پرداخت.
VPN(3لایه کاربرد : این VPN ها برای کار با برنامه های کاربردی خاص ایجاد شده اند. VPN های مبتنی بر SSL از مثالهای خوب برای این نوع از VPN هستند. SSL رمزنگاری را بین مرورگر وب و سروری که SSL را اجرا می کند، تامین می کند.SSH مثال دیگری برای این نوع از VPN ها است.SSH به عنوان یک مکانیزم امن و رمز شده برای login به اجزای مختلف شبکه شناخته می شود. مشکل VPNها در این لایه آن است که هرچه خدمات و برنامه های جدیدی اضافه می شوند ، پشتیبانی آنها در VPN نیز باید اضافه شود.
دسته بندی VPN براساس کارکرد تجاری :
VPN را برای رسیدن به اهداف تجاری خاصی ایجاد می شوند. این اهداف تجاری تقسیم بندی جدیدی را برای VPN بنا می کنند .
VPN( 1اینترانتی : این سری از VPN ها دو یا چند شبکه خصوصی را در درون یک سازمان به هم متصل می کنند. این نوع از VPN زمانی معنا می کند که می خواهیم شعب یا دفاتر یک سازمان در نقاط دوردست را به مرکز آن متصل کنیم و یک شبکه امن بین آنها برقرار کنیم.
VPN (2 اکسترانتی : این سری از VPN ها برای اتصال دو یا چند شبکه خصوصی از دو یا چند سازمان به کار می روند. از این نوع VPN معمولا برای سناریوهای B2B که در آن دو شرکت می خواهند به ارتباطات تجاری با یکدیگر بپردازند، استفاده می شود.
VPN با ویندوز
استفاده از اینترنت به عنوان بستر انتقال داده ها هر روزگسترش بیشتری پیدا می کند . باعث می شود تا مراجعه به سرویس دهندگان وب و سرویس های Email هر روز بیشتر شود . با کمی کار می توان حتی دو کامپیوتر را که در دو قاره مختلف قرار دارند به هم مرتبط کرد . پس از برقراری این ارتباط ،هر کامپیوتر،کامپیوتر دیگر را طوری می بیند که گویا در شبکه محلی خودش قرار دارد.
از این رهگذر دیگر نیازی به ارسال داده ها از طریق سرویس هایی مانند Email نخواهند بود. تنها اشکال این کار این است که در صورت عدم استفاده از کارکردهای امنیتی مناسب،کامپیوترها کاملا در اختیار خرابکارن قرار می گیرند. VPN ها مجموعه ای از سرویس های امنیتی ردر برابراین عملیات رافراهم می کنند. برای این کار به نرم افزار خاصی نیاز نیست چون مایکروسافت همه چیزهای لازم را در سیستم عامل گنجانده یا در پایگاه اینترنتی خود به رایگان در اختیار همه گذاشته.
پیش نیازها برای اینکه دو کامپیوتر بر پایه ویندوز بتواند از طریق VPN به هم مرتبط شوند دست کم یکی از آنها باید به ویندوز NT یا 2000 کار کند تا نقش سرویس دهنده VPN را به عهده بگیرد. ویندوز های 9x یا Me تنها می توانند سرویس گیرنده VPN باشند. سرویس دهنده VPN باید یک IP ثابت داشته باشد. روشن است که هر دو کامپیوتر باید به اینترنت متصل باشند. فرقی نمی کند که این اتصال از طریق خط تلفن و مودم باشد یا شبکه محلی. IP در سرویس دهنده VPN باید مجاز (Valid) باشد تا سرویس گیرنده بتواند یک مستقیما آن را ببیند. در شبکه های محلی که اغلب از IP های شخصی (.x.x 192.168 )استفاده می شود VPN را باید روی شبکه ایجاد کرد تا ایمنی ارتباط بین میان کامپیوترها تامین شود. اگر سرویس گیرنده VPN با ویندوز 95 کار می کند نخست باید Dial up Networking Upgrade 1.3 را از سایت مایکروسافت برداشت کرده و نصب کنید. این مجموعه برنامه راه اندازهای لازم برای VPN را در خود دارد . البته مایکروسافت پس از Upgrade 1.3 Networking Dial up نگارش های تازه تری نیز عرضه کرده که بنا بر گفته خودش ایمنی و سرعت ارتباط VPN را بهبود بخشیده است .
نصب سرویس دهنده VPN روی کامپیوتر بر پایه ویندوز: NT
نخست باید در بخش تنظیمات شبکه، راه انداز Point to Point Tunneling را نصب کنید. هنگام این کار، شمار ارتباط های همزمان VPN پرسیده می شود. در سرویس دهنده های NT این عدد می تواند حداکثر 256 باشد. در ایستگاه کاری NT، این عدد باید 1 باشد چون این سیستم عامل تنها اجازه یک ارتباط RAS را می دهد. از آنجا که ارتباط VPN در قالب Remote Access برقرار می شود ویندوز NT به طور خودکار پنجره پیکر بندی RAS را باز می کند. اگر RAS هنوز نصب نشده باشد ویندوز NT آن را نصب می کند. هنگام پیکربندی باید VPN Adapter را به پورت های شماره گیری اضافه کنید. اگر می خواهید که چند ارتباط VPN داشته باشید باید این کار را برای هر یک از VPN Adapter ها انجام دهید . پیکربندی سرویس دهنده RAS اکنون باید VPN Adapterرا به گونه ای پیکربندی کنید که ارتباطات به سمت درون (incoming) اجازه بدهد.
نخست باید پروتکل های مجاز برای این ارتباط را مشخص کنید . همچنین باید شیوه رمز گذاری را تعیین کرده و بگویید که آیا سرویس دهنده تنها اجازه دسترسی به کامپیوترهای موجود در شبکه کامپیوتر ویندوز NT، در این وضیعت، سرویس دهنده VPN می تواند کار مسیر یابی را هم انجام دهد.
برای بالاتر بردن ایمنی ارتباط، می توانید NetBEUI را فعال کرده و از طریق آن به کامپیوترهای دور اجازدسترسی به شبکه خود را بدهید.سرویس گیرنده، شبکه و سرویس های اینترنتی مربوط به سرویس دهنده VPN را نمی بینید . برای راه انداختن TCP/IP همراه با VPN چند تنظیم دیگر لازم است. اگر سرویس دهنده DHCP ندارید باید به طور دستی یک فضای آدرس(Adress Pool ) IP را مشخص کنید. به خاطر داشته باشید که تنها باید از IP های شخصی (Private) استفاده کنید.
این فضی آدرس باید دست کم 2 آدرس داشته باشد ،یکی برای سرویس دهنده VPN و دیگری برای سرویس گیرنده VPN . هر کار بر باید برای دسترسی به سرویس دهنده از طریق VPN مجوز داشته باشد. برای این منظور باید در User Manager در بخش Dialing اجازه دسترسی از دور را بدهید . به عنوان آخرین کار،Remote Access Server را اجرا کنید تا ارتباط VPN بتواند ایجاد شود.
سرویس گیرنده VPN روی ویندوزNT :
نصب سرویس گیرنده VPN روی ویندوز NT شبیه راه اندازی سرویس دهنده VPN است بنابراین نخست باید 4 مرحله گفته شده برای راه اندازی سرویس دهنده VPN را انجام بدهید، یعنی:
. نصب PPTP
. تعیین شمار ارتباط ها
. اضافه کردن VPN به عنوان دستگاه شماره گیری
. پیکربندی VPN Adapter در RAS، تنها تفاوت در پیکر بندی VPN Adapter آن است که باید به جای ارتباط های به سمت درون به ارتباط های به سمت بیرون (out going) اجازه بدهید .
. سپس تنظیمات را ذخیره کرده و کامپیوتر را بوت کنید. در گام بعدی، در بخش Networking یک ارتباط(Connection) تلفنی بسازید. به عنوان دستگاه شماره گیر یا همان مودم باید VPN Adapter را انتخاب کرده و بجای شماره تلفن تماس، IP مربوط به سرویس دهنده VPN را وارد کنید. در اینجا پیکر بندی سرویس گیرنده VPN روی ویندوز NT به پایان می رسد و شبکه های شخصی مجازی ساخته می شود.
سرویس گیرنده VPN روی ویندوز 2000 :
راه اندازی سرویس گیرنده VPN ساده تر و کم زحمت تر از سرویس دهنده آن است. در ویندوز 2000 به بخش مربوط به تنظیمات شبکه رفته یک Connection تازه بسازید.
گام نخست : Assistant در ویندوز 2000 پیکر بندی VPN را بسیار ساده کرده.
به طور معمول باید آدرس IP مربوط به سرویس دهنده VPN ر اداشته باشد. در اینجا باید همان IP معمولی را وارد کنید و نه IP مربوط به شبکه VPNرا، با این کار ، VPN پیکر بندی شده و ارتباط بر قرار می شود.
برای تعیین صلاحیت، باید نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید که اجازه دسترسی از طریق Remote Access را داشته باشید. ویندوز 2000 بی درنگ ارتباط برقرار کرده و شبکه مجازی کامل می شود.
گام دوم: کافی است آدرس IP مربوط به سرویس دهنده VPN را وارد کنید.
گام سوم: در پایان فقط کافی است خود را معرفی کنید. سرویس گیرنده VPN روی ویندوز 9x :
نصب سرویس گیرنده VPN روی ویندوزهای 95، 98 و SE 98 مانند هم است . نخست باید پشتیبانی از VPN فعال شود. در اینجا بر خلاف ویندوز NT به جای اضافه کردن پروتکل باید یک کارت شبکه نصب کنید. ویندوز x 9 همه عناصر لازم را نصب می کند. به این ترتیب کار نصب راه اندازاها را هم کامل می گردد. در قدم بعدی باید Dialup adapter یک Connection بسازید. به عنوان دستگاه شمار گیر باید VPN adapter را معرفی کنید.
گام نخست: نصب VPN adapter
گام دوم: یک Connection تازه روی VPN dapter
در ویندوز x9، سیستم عامل IP مربوط به سرویس 90 دهنده VPN را در خواست می کند.
گام سوم: آدرس IP مربوط به سرویس دهنده VPN را وارد کنید. پیکر بندی سرویس گیرنده VPN در اینجا پایان یافته و ارتباط می تواند برقرار شود. تنها کافی است که نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید. اکنون ویندوز به اینترنت وصل شده و تونل را می سازد و داده های خصوصی می تواند حرکت خود را آغاز کنند.
برنامه های کمکی:
اگر بخواهید برای نمونه از دفتر کار( سرویس گیرنده (VPN به کامپیوتر خود در خانه ( سرویس گیرنده VPN) وصل بشوید با دو مشکل روبرو خواهید شد. نخست اینکه کامپیوتری که در خانه دارید پیوسته به اینترنت متصل نیست و دیگری اینکه سرویس گیرنده VPN به یک آدرس IP نیاز دارد.
این IP را هنگامی که از یک شرکت فراهم ساز (ISP) سرویس می گیرید از پیش نمی دانید چون به صورت پویا(dynamic) به شما تخصیص داده می شود. Online Jack برنامه ای است که برای هر دو مشکل راه حل دارد.
Online Jack یک برنامه کوچک است که باید روی کامپیوتر خانه نصب شود. از دفتر کار خود می توانید از طریق سایت Online Jack و با نام کاربری و رمز عبور به کامپیوتر خود در خانه متصل شوید. با این کار، IP که شرکت فراهم ساز به شما تخصیص داده مشخص می شود که از روی آن، سرویس گیرنده VPN پیکر بندی شده و کار خود را آغاز می کند.
از این دست برنامه های کمکی موارد زیادی وجود دارد که با جستجو در اینترنت می توانید آنها را بیابید.
مرجع ارورها سرویس وی پی ان
واژهنامه فنی خطا های وی پی ان :
۶۰۰- اگر سیستم در حال شماره گیری باشد و دوباره شماره گیری نمائید این خطا نمایش داده میشود.
۶۰۱- راه انداز Port بی اعتبار می باشد.
۶۰۲- Port هم اکنون باز میباشد و برای بسته شدن آن باید کامپیوتر را مجدّداً راه اندازی کرد.
۶۰۳- بافر شماره گیری ، بیش از حد کوچک است.
۶۰۴- اطلاعات نادرستی مشخص شده است.
۶۰۵- نمی تواند اطلاعات Port را تعیین کند.
۶۰۶- Port شناسائی نمی شود.
۶۰۷- ثبت وقایع مربوط به مودم بی اعتبار میباشد.
۶۰۸- راه انداز مودم نصب نشده.
۶۰۹- راه انداز مودم شناسائی نشده .
۶۱۰- بافر ندارد .
۶۱۱- اطلاعات مسیر یابی غیر قابل دسترسی می باشد .
۶۱۲- مسیر درست را نمی تواند پیداکند.
۶۱۳-نرخ فشرده سازی بی اعتبار برای داده ها انتخاب شده.
۶۱۴- سر ریزی بافر.
۶۱۵- Port پیدا نشده .
۶۱۶- یک درخواست نا همزمان در جریان می باشد.
۶۱۷- Port یا دست گاه هم اکنون قطع می باشد.
۶۱۸- Port باز نمی شود . (این خطا وقتی رخ می دهد که یک برنامه از Port استفاده کند.)
۶۱۹- Port قطع می باشد. (این خطا وقتی رخ می دهد که یک برنامه از Port استفاده کند.)
۶۲۰- هیچ نقطه ی پایانی وجود ندارد .
۶۲۱- نمی تواند فایل دفترچه ی راهنما ی تلفن را باز نماید.
۶۲۲- فایل دفترچه ی تلفن را نمی تواند بار گزاری کند.
۶۲۳- نمی تواند ورودی دفتر راهنمای تلفن را بیابد.
۶۲۴-نمی توان روی فایل دفتر راهنمای تلفن نوشت.
۶۲۵- اطلاعات بی اساسی در دفتر راهنمای تلفن مشاهده می شود .
۶۲۶- رشته را نمی تواند بار گزاری کند.
۶۲۷-کلید را نمی تواند پیدا کند.
۶۲۸- Port قطع شده.
۶۲۹- Port به وسیله ی دستگاه راه دور قطع می شود.(سازگار نبودن برنامه ی راه انداز مودم با برنامه ی ارتباطی).
۶۳۰- Port به دلیل از کار افتادگی سخت افزار قطع می باشد.
۶۳۱- Portتوسط کاربر قطع شده .
۶۳۲- اندازه ی ساختار داده اشتباه می باشد.
۶۳۳- Port هم اکنون مورد استفاده می باشد و برای Remote Access Dial-up پیکر بندی نشده.(راه انداز درستی بر روی مودم نصب نشده).
۶۳۴- نمی تواند کامپیوتر شما را روی شبکه راه دور ثبت نماید .
۶۳۵- خطا مشخص نشده.
۶۳۶- دستگاه اشتباهی به Port بسته شده است .
۶۳۷- رشته ( (Stringنمی تواند تغییر یابد.
۶۳۸- زمان درخواست به پایان رسیده.
۶۳۹- شبکه ی نا همزمان قابل دسترسی نیست.
۶۴۰- خطای NetBIOS رخ داده.
۶۴۱- سرور نمیتواند منابع NetBIOS مورد نیاز برای پشتیبانی سرویس گیرنده را در اختیار بگیرد.
۶۴۲- یکی از اسامی NetBIOS شما هم اکنون روی شبکه ی راه دور ثبت می گردد.( دو کامپیوتر می خواهند با یک نام وارد شوند.)
۶۴۳- Dial-up adaptor در قسمت Network ویندوز وجود ندارد.
۶۴۴- شما Popus پیغام شبکه را دریافت نخواهید کرد.
۶۴۵- Authentication داخلی اشکال پیدا کرده.
۶۴۶- Account در این موقع روز امکان log on وجود ندارد.
۶۴۷- حساب قطع میباشد .
۶۴۸- اعتبار Password تمام شده .
۶۴۹- حساب اجازه ی دستیابی راه دور (Remote Access) را ندارد.(به نام کلمه ی عبور اجازه ی Dial-up داده نشده است.)
۶۵۰- سرور Remote Accessپاسخ نمیدهد.
۶۵۱- مودم شما یا سایر دستگاههای اتصال دهنده خطائی را گزارش کرده است.(اشکال پیش آمده از مودم شماست.)
۶۵۲- پاسخ نا مشخصی از دستگاه در یافت می شود.
۶۵۳- Macro (دستور العمل کلان) .ماکرو خاسته شده توسط راه انداز در لیست فایل .INF موجود نمی باشد.
۶۵۴-یک فرمان یا یک پاسخ در قسمت .INF دستگاه به ماکرو نامشخص اشاره می کند .
۶۵۵- (پیغام) در فایل .INF دستگاه مشاهده نمی شود.
۶۵۶- دستور العمل (ماکرو Default Off ) در فایل .INF دستگاه شامل یک دستور العمل نا مشخص می باشد.
۶۵۷-فایل .INF دستگاه نمی تواند باز شود.
۶۵۸- اسم دستگاه در فایل .INF دستگاه یا در فایل INI. رسانه بیش از حد طولانی میباشد.
۶۵۹- فایل INI. رسانه به نام نا شناخته ی یک دستگاه اشاره می کند.
۶۶۰- فایل INI. رسانه برای این فرمان پاسخی ندارد.
۶۶۱- فایل .INF دستگاه فرمان را از دست داده است.
۶۶۲- تلاش برای قرار دادن یک ماکرو لیست نشده در قسمت فایل .INF دستگاه صورت نگرفته است.
۶۶۳- فایل INI. رسانه به نوع نا شناخته ی یک دستگاه اشاره می کند.
۶۶۴- نمی تواند به حافظه اختصاص دهد.
۶۶۵- Port برای Remote Access پیکر بندی نشده.
۶۶۶- مودم شما یا سایر دستگاههای اتصال دهنده در حال حاضر کار نمی کنند.
۶۶۷- فایل INI. رسانه را نمی تواند بخواند.
۶۶۸- اتصال از بین رفته است.
۶۶۹- پارامتر بکار گرفته شده در فایل INI. رسانه بی اعتبار میباشد.
۶۷۰- نمی تواند نام بخش را از روی فایل INI. رسانه بخواند.
۶۷۱- نمی تواند نوع دستگاه را از روی فایل INI. رسانه بخواند.
۶۷۲- نمی تواند نام دستگاه را از روی فایل INI. رسانه بخواند.
۶۷۳- نمی تواند کاربر را از روی فایل INI. رسانه بخواند.
۶۷۴- نمی تواند بیشترین حد اتصالBPS را از روی فایل INI. رسانه بخواند.
۶۷۵- نمی تواند بیشترین حد BPS را از روی فایل INI. رسانه بخواند.
۶۷۶- خط اشغال می باشد.(رایج ترین خطا است و البته با توجه به تجربه ی من این خطا زمانی که راه انداز مودم به درستی نصب نشده باشد هم رخ میدهد .پس با برخورد با این خطا نگران نباشید.
۶۷۷- شخص بجای مودم پاسخ میدهد.
۶۷۸- پاسخی وجود ندارد.
۶۷۹- نمی تواند عامل را پیدا کند.
۶۸۰-خط تلفن وصل نیست .
۶۸۱- یک خطای کلی توسّط دستگاه گزارش داده میشود.
۶۸۲- Writing section Name دچار مشکل شده.
۶۸۳- Writing device name با مشکل مواجه است.
۶۸۴- device name .684 writing با مشکل رو به رو می باشد .
۶۸۵- Writing maxconnectbps با مشکل رو به رو می باشد .
۶۸۶- Writing maxcarrierBPS با مشکل رو به رو می باشد .
۶۸۷- user writing با مشکل رو به رو می باشد .
۶۸۸- Default Off Writing با مشکل رو به رو می باشد .
۶۸۹- Reading Default Off با مشکل رو به رو می باشد .
۶۹۰- فایل INI. رسانه خالی است.
۶۹۱- دسترسی صورت نمی گیرد زیرا نام و کلمه ی عبور روی دومین بی اعتبار است.
۶۹۲- سخت افزار در درگاه یا دستگاه های متصل شده از کار افتاده است .
۶۹۳- Binary macro با مشکل رو به رو می باشد .
۶۹۴- خطای DCB یافت نشد.
۶۹۵- ماشین های گفتگو آماده نیستند.
۶۹۶- راه اندازی ماشین های گفتگو با مشکل رو به رو می باشد .
۶۹۷ – Partial response Looping با مشکل رو به رو می باشد .
۶۹۸- پاسخ نام کلیدی در فایل .INF دستگاه در فرمت مورد نظر نمی باشد.
۶۹۹- پاسخ دستگاه باعث سر ریزی بافر شده است.
۷۰۰- فرمان متصل به فایل .INF دستگاه بیش از حد طولانی می باشد.
۷۰۱- دستگاه به یک میزان BPS پشتیبانی نشده توسط گرداننده .COM تغییر میابد.
۷۰۲- پاسخ دستگاه زمانی در یافت می گردد که هیچ کس انظار ندارد.
۷۰۳- در فعّالیت کنونی مشکلی ایجاد شده.
۷۰۴- شماره ی callback اشتباه است.
۷۰۵- مشکل invalid auth state .
706- invalid auth state دچار مشکل شده.
۷۰۷- علامت خطا یاب X.25.
708- اعتبار حساب تمام شده است .
۷۰۹- تغییر پسورد روی دومین با مشکل رو به رو شده.
۷۱۰- در زمان ارتباط با مودم ، شما خطا های سری بیش از حد اشباع شده ، مشاهده می شود.
۷۱۱- Rasman initialization صورت نمی گیرد.
۷۱۲- در گاه Biplex در حال اجرا می باشد. چند لحظه بعد دوباره شماره بگیرید.
۷۱۳- مسیر های ISDN فعال در خط اصلی قطع می باشد.
۷۱۴- کانالهای ISDN کافی برای ایجاد تماس تلفنی در دسترس نمیباشد .
۷۱۵- به دلیل کیفیت ضعیف خط تلفن ، خطا های فراوانی رخ می دهد.
۷۱۶- پیکر بندی remote access IP غیر قابل استفاده می باشد.
۷۱۷- آدرس های IP در static pool remote access IP وجود ندارد.
۷۱۸- مهلت برقراری تماس PPP پایان پذیرفته است.
۷۱۹- PPP توسط دستگاه راه دور پایان میابد .
۷۲۰- پروتکل های کنترل PPP پیکر بندی نشده.
۷۲۱- همتای PPP پاسخ نمی دهد.
۷۲۲- بسته ی PPP بی اعتبار می باشد.
۷۲۳- شماره تلفن ، از جمله پسوند و پیشوند ، بش از حد طولانی می باشد.
۷۲۴- پروتکل IPX نمی تواند بر روی در گاه Dial –Out نماید زیرا کامپیوتر یک مسیر گردان IPX می باشد.
۷۲۵- IPX نمی تواند روی Port (در گاه) Dial –in شود زیرا مسیر گردان IPX نصب نشده است.
۷۲۶- پروتکل IPX نمی تواند برای Dial- out روی بیش از یک درگاه و در یک زمان استفاده شود.
۷۲۷- مودم نمی تواند به فایل TCPCFG.DLL دست یابد.
۷۲۸- مودم نمی تواند آداپتور IP متصل به Remote Access را پیدا کند.
۷۲۹- slip استفاده نمی شود مگر اینکه پروتکل IP نصب شود.
۷۳۰- ثبت کامپیوتر کامل نمی باشد.
۷۳۱- پروتکل پیکر بندی نمی شود.
۷۳۲- توافق بین PPP صورت نگرفته است.
۷۳۳- پروتکل کنترل PPP برای پروتکل این شبکه سرور موجود نمی باشد.
۷۳۴- پروتکل کنترل لینک PPP خاتمه یافته است .
۷۳۵- آدرس مورد نیاز توسط سرور رد می شود .
۷۳۶- کامپیوتر راه دور پروتکل کنترل را متوقف می کند.
۷۳۷- نقطه برگشت LOOPBACK DETECTED) ) شناسائی شد .
۷۳۸- سرور آدرس را مشخص نمی کند.
۷۳۹- سرور راه دور نمی تواند از پسورد ENCRYPTED ویندوز NT استفاده نماید.
۷۴۰- دستگاههای TAPI که برای remote access پیکر بندی می شوند به طور صحیح نصب و آماده نشده اند.
۷۴۱- کامپیوتر محلی از encryption پشتیبانی نمی نماید.
۷۴۲- سرور راه دور از encryption پشتیبانی نمی نماید .
۷۴۳- سرور راه دور به encryption نیاز دارد.
۷۴۴- نمی تواند شماره شبکه IPX را استفاده نماید که توسط سرور راه دور در نظر گرفته شده است.
۷۴۵- یک فایل مهم و ضروری آسیب دیده dial-up Networking. را دوباره نصب کنید.
۷۵۱- شما ره ی callback شما کاراکتر بی اعتبار می باشد.فقط این کاراکتر ها مجاز میباشند: – ، ( ، ) ، W، T ، P ، Space ، @ و ۰ تا ۹٫
۷۵۲- در زمان پردازش Script یک خطای نحوی صورت می گیرد .
۷۵۳- اتصال نمی تواند قطع شود زیرا توسط مسیر گردان چند پروتکلی ایجاد شده .
۷۵۴- سیستم قادر به یافتن bundle چند اتصالی نمی باشد .
۷۵۵- سیستم قادر به اجرای شماره گیری خودکار نمی باشد. زیرا این ورودی یک شماره گیر عادی می باشد .
۷۵۶- این اتصال هم اکنون در حال شماره گیری می باشد.
۷۵۷- خدمات دستیابی راه دور خود به خود آغاز نمی شود . اطلاعات بیشتر را مطالعه کنید.
۷۵۸- اشتراک اتصال اینترنت هم اکنون روی این اتصال میسر می گردد.
۷۶۰- در زمان فراهم آوری امکانات مسیر یابی این خطا رخ می دهد.
۷۶۱- در زمان فراهم شدن اشتراک اتصال اینترنت برای این اتصال این خطا رخ می دهد.
۷۶۳- اشتراک اتصال اینترنت فعال نمی باشد و یا دو اتصال LAN و یا بیشتر به علاوه اتصالی که با این LAN ها مشترک شده وجود دارد .
۷۶۴- دستگاه کارت خوان smartcard نصب نیست .
۷۶۵- اشتراک اتصال اینترنت میسر نمی باشد . اتصال LAN با آدرس IP در حال حاضر پیکر بندی می شود که برای آدرس گزاری اتوماتیک IP مورد نظر است.
۷۶۶- سیستم نمی تواند هیچ گواهی را بیابد.
۷۶۷- اشتراک اتصال اینترنت میسر نمی باشد . اتصال LAN بر روی شبکه شخصی انتخاب میگردد که بیش از یک آدرس IP را پیکر بندی کرده .اتصال LAN را با یک آدرس IP مجزا مجددا پیکر بندی نمایید قبل از اینکه اشتراک اتصال اینترنت صورت گیرد .
۷۶۸- به دلیل رمز دار نکردن داده ها اتصال صورت نمی گیرد .
۷۶۹- مقصد مشخصی قابل دستیابی نمی باشد.
۷۷۰- دستگاه راه دور تلاش برای برقراری ارتباط را نمی پذیرد.
۷۷۱- اقدامات اتصال صورت نمی گیرد زیرا شبکه اشغال می باشد .
۷۷۲- سخت افزار شبکه کامپیوتر راه دور با نوع تلفن در اختیار سازگاری ندارد .
۷۷۳- امکان ایجاد اتصال میسر نمی باشد زیرا شماره مقصد تغییر کرده است .
۷۷۴- به دلیل از کار افتادگی ، موقتا اتصال صورت نمی گیرد .
۷۷۵- مکالمه تلفنی توسط کامپیوتر راه دور قطع شد.
۷۷۶-مکالمه تلفنی نمی تواند وصل گردد ، زیرا مقصد خواسته است که یک ویژگی را حفظ کند.
۷۷۷- اتصال صورت نمی گیرد زیرا مودم (یا سایر دستگاه های ارتباط دهنده) روی کامپیوتر راه دور دچار مشکل شده اند.
۷۷۸- تایید هویت سرور امکان پذیر نیست .
۷۷۹- برای برقراری dial – out این اتصال باید از Smartcard استفاده کرد .
۷۸۰- عمل انجام شده برای این اتصال بی اعتبار می باشد .
۷۸۱- تلاش برای رمز گزاری صورت نمی گیرد زیرا گواهی معتبری یافت نشد.
۷۸۲- ترجمه آدرس شبکه در حال حاضر به عنوان یک پروتکل مسیر یابی نصب می گردد و باید قبل از اینکه باید قبل از اینکه اشتراک اتصال اینترنت فراهم گردد حذف شود .
۷۸۳- اشتراک اتصال اینترنت میسر نمی یابد . اتصال LAN که به عنوان شبکه شخصی انتخاب می گردد .(اتصال آداپتور LAN را چک کنید .)
۷۸۴- در حالی که این اتصال را در زمان logon استفاده می کنید ، شما نمی توانید شماره بگیرید زیرا این اتصال برای استفاده از نام کاربری پیکر بندی شده است که متفاوت از نام کاربر روی smartcard می باشد . چنانچه بخواهید آن را زمان log onاستفاده نمائید باید برای استفاده از user name روی کارت smart آن را پیکر بندی کنید.
۷۸۵- در صورت استفاده از این اتصال در زمان log on شما نمیتوانید شماره گیری کنید. زیرا برای استفاده از یک
Smartcard پیکر بندی نشده است.
۷۸۶- مبادرت به اتصال L2TP صورت نمی گیرد زیرا هیچ گواهی نامه ی معتبری برای تصدیق امنیت روی کامپیوتر
شما وجود ندارد .
۷۸۷- اتصال L2TP غیر ممکن است زیرا لایه امنیتی نمیتواند کامپیوتر راه دور Authentication نماید .
۷۸۸- تلاش برای ایجاد اتصال L2TP بی نتیجه می باشد.زیرا لایه امنیتی نمی تواند پارامتر های سازگار با کامپیوتر راه دور را فراهم نماید .
۷۸۹- تلاش برای ایجاد اتصال L2TP فراهم نمی گردد زیرا لایه امنیتی با یک خطای پرداز شی در طول سازگاری با کامپیوتر راه دور مواجه است.
۷۹۰- تلاش برای اتصال L2TP صورت نمی گیرد زیرا تائید گواهی نامه بر روی کامپیوتر راه دور میسر نمی باشد.
۷۹۱- اتصال L2TP صورت نمی گیرد زیرا خط مشی امنیتی برای اتصال یافت نمی شود.
۷۹۲- اتصال L2TP صورت نمی گیرد زیرا زمان توافق امنیتی به پایان رسیده است.
۷۹۳- اتصال L2TP صورت نمی گیرد زیرا این خطا رخ می دهد در حالی که در مورد امنیت به توافق می رسند.
۷۹۴- ویژگی Radius این کاربر PPP نمی باشد.
۷۹۵- ویژگی Radius نوع تونلی برای این کاربر نادرست میباشد.
۷۹۶- ویژگی Radius نوع خدمات برای این کاربر نه قالب بندی می شود و نه به صورت CALLBACK قالب بندی
می شود.
۷۹۷- مودم پیدا نشد.
۷۹۸- گواهی نامه ای شناسایی نمی شود که بتواند که بتواند در پروتکل قابل ارائه استفاده شود .
۷۹۹- اشتراک اتصال اینترنت میسر نمیگردد زیرا دو IP شبیه به هم در شبکه وجود دارد .
۸۰۰- مودم قادر به ایجاد اتصال VPN نمی باشد یا سرویس دهنده VPN در دسترس نمی باشد.
خلاصه :
دامنه کاربردی VPN گسترده و گوناگون است. VPN را می توان برای متصل کردن کاربران بیرونی به شبکه محلی،ارتباط دو کامپیوتر یا دو شبکه در دو شهر مختلف یا دسترسی از دفتر کار به کامپیوتر منزل بکار برد.
VPN نه تنها داده ها را با ایمنی بیشتر منتقل می کند بلکه وقتی از آن برای مرتبط کردن دو کامپیوتر دور از هم استفاده می کنیم هزینه ها بسیار کاهش می یابد. آخرین نکته اینکه راه اندازی VPN ساده و رایگان است.